Om mig

Vad är då denna MissMagic för en filur?

En mycket bra fråga. Är denna mikrofon igång? Mitt namn är Magic Frigren och jag är vanligen känd på nätet som MissMagicGirl genom min blogg om magi, mystik och det okända. Ni kan hitta den bloggen HÄR. (Vissa personliga och övernaturligt –temade inlägg dubbelpostas på bägge mina bloggar).

Jag har förutom mitt intresse för det övernaturliga och mystiska ett stort intresse för böcker och film. Det var därför denna blogg kom till.

Jag älskar särskilt science fiction och steampunk. Tycker även att det är spännande att läsa klassiker från olika genres. To see what all the fuss is about! Jag fascineras också av 1800-tals böcker av någon anledning. Tror det beror på det vackra, högtidliga språkbruket 😉 Men läser egentligen lite av alla genres.

På filmfronten gillar jag det mesta. Men jag har ett smygintresse för gamla svartvita filmer och så särskilt stumfilmer.
(Magic rättar till sin monokel och säger snobbigt: ”stumfilmen är inte en utdaterad filmteknik. Stumfilmen är ett konstnärligt grepp i sig!” 😉 ).
Jag har även en besatthet för filmer som jag anser faller i kategorin: ”Så dåligt att det är roligt.” Ju knäppare och lamare en film verkar desto mer vill jag se den. Därför är jag ett fan av gamla skräckfilmer. Typ de från 30, 40 och 50-talet. De är dels intressanta ur ett skräckfilmhistoriskt perspektiv, dels underhållande för att de ofta är så dåliga att man bara måste skratta. Men det finns ju vissa bra också… ^^
Jag ser också mycket teveserier och gillar att läsa tecknade serier.

Jag gillar att vara kreativ och pyssla, sy, teckna och skriva. Jag har kommit ut med romanen Transformationen.
Jag tecknar och skriver även min egna webcomic som går att hitta HÄR. 🙂 Den handlar om en magikonsult och hennes olika ockulta uppdrag ^__^

Ni kan köpa mina böcker HÄR

På denna blogg kommer jag prata om allt detta men också massa andra blandade saker  som faller mig in.

Hoppas ni tycker om denna blogg och om ni inte gör det *gråter* så kan ni ju ge min andra blogg en chans istället som sagt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s