Nu är min fantasyroman ute! (+ vinnarna i tävlingen!)

Nu är min bok ute! Jag finner inte ord för hur fantastiskt det känns ❤ Den finns att köpa i min bokhandel nu. Både som pocket och som ebok. Klicka HÄR.

”Staden påminde Melly om ett böljande hav, ständigt i rörelse men ändå i perfekt harmoni. Efter att ha levt så länge i total tystnad kände hon sig snurrig av alla ljud: gnisslet från vagnshjul, klappret av hästskor, prat och rop…”

Vad händer när livet inte blir som man tänkt sig? Melly, en ung vilsen kvinna får rådet att byta miljö för rekreation. Istället invigs hon i en värld av märkliga hemligheter. Besynnerliga symboler hittas bakom en tavla. Ett dolt rum upptäcks. En mystisk dagbok är på villovägar. Människoöden vävs samman över tidens gränser vilket leder till en dold värld av alkemi och gåtfull magi.

Jag hade ju en tävling förra veckan där jag lottade ut tre signerade ex.
De som vann är (trumvirvel):

1. Evil Fairy
2. CrimsonCorundum
3. Åsa C (Iminbokhylla)

Jag kommer kontakta er och skicka min mail så ni kan ge er adress. Stort tack till alla som var med och tävlade och på det sättet också hjälpte till att sprida ordet om min bok! ❤

Massa kramar Magic.

Advertisements

16 thoughts on “Nu är min fantasyroman ute! (+ vinnarna i tävlingen!)

  1. Hur lyckades jag missa tävlingen? Jag måste ha varit blind, haha. Men stort grattis till vinnarna och såklart till dig som har gett ut boken, så roligt! 🙂 Jag vill verkligen läsa den så ska absolut kolla upp den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s