Sci-fimässan och monsterserier

I helgen var jag och några kompisar på science fiction mässan vilket jag nu tänkte babbla lite kort om. 🙂

Tankar om scifimässan: Scifimässan är väldigt kul även om det egentligen inte finns något att göra där förutom att shoppa. Det är lite: ”Ge oss pengar för att få gå in på mässan så att ni kan ge oss ännu mer pengar därinne! Mwahaha! MWAHAHA…” Okej, jag får inte fullt så maktgalna vibbar av mässan men ändå 😉 Dessutom är jag orättvis för de har faktiskt en hel del gäster. Jag och mina kompisar var och lyssnade på en frågestund med en skådis från ”Walking Dead”. Det var kul. 🙂 Men efter alla föredrag och allt på ”comic con” känns ändå scifimässan lite blek. Men jag älskar den ändå bara för att det är kul att gå runt och dregla över alla fina saker.
Sen har jag mycket starka sentimentala band till scifimässan eftersom jag träffade Michael Shanks från ”Stargate SG1” där för några år sedan. Det var också på scifimässan jag och en vän cosplayade Loki och Thor första gången. Vilket uppmuntrade en förbipasserande sexåring att chockerat utbrista: ”Thor och Loki! I sällskap!!!” Detta är fortfarande den bästa kommentaren detta årtionde. X) Jag antar att han är van från de animerade serierna att de är ärkefiender. ^^

Dessutom gjorde jag en hel del fynd på mässan i år!

Bride of Frankenstein –figur.

En åh, så vacker monsterbok.

Monsterserietidningar. 🙂 Va? Vad ger er känslan av att jag gillar monster?

Tankar om serierna jag köpte: Jag har nu läst serietidningarna och de var ganska så bra. 🙂 Särskilt gillade jag Frankeinsteintidningarna. Jag har researchat dem på nätet och insett att det bara finns fem nummer. Så jag ska nog försöka hitta de andra också. (Yes! My new epic quest!) Tidningarna var väldigt trogna orginalboken vilket var kul att se. Desutom är de skapade av Stan Lee! (skaparen till flera av marvels mest klassiska karaktärer) Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det. Draculatidningen var rätt spännande och Dracula var väldigt ond. Det gillar vi! Inga snälla vampyrer här inte! Varulvstidningen gav jag dock upp på för jag känner att den var svår att komma in i när jag inte läst tidigare nummer.
Jag måste dock säga att jag var lite förvånad över hur brutala dessa serier var. Skulle verkligen inte rekommendera dem för de yngsta läsarna.

Låt oss titta på några roliga stunder från serierna!

Frankensteins monster ursäktar att han inte knackade på. Nawh! Han är så artig!

Några vampyrjägare överväger lugnare och mindre rafflande karriärsmöjligheter. XD

Var försiktig med vad du önskar säger jag bara…

Ja, det där var ett random inlägg. ^_^;; Hoppas det var lite kul i alla fall.

Var ni på scifi mässan?

Advertisements

5 thoughts on “Sci-fimässan och monsterserier

 1. missmagicgirl Post author

  Åh, vad kul. Då ska jag absolut skriva ett sådant inlägg. 🙂
  Jag anade att du också har sinne för detaljer. Har märkt det i dina kommentarer.

  Åh, gud ja nattuggla skulle kunna vara mitt mellannamn eller rent av förnamn. ^^
  Jag trodde att det var slut på sena nätter då jag började i skolan i höstas. Men efter en del kriser insåg jag att jag verkligen inte mådde bra i den klassen.
  Så nu ska jag om några veckor börja plugga på distans. Vilket känns mycket bättre då jag kan lägga upp mina egna dagar och schema. Trivs också bättre med att kunna bestämma min egna pluggtackt. Men nu blir det off topic. 😛 Det jag menar är att jag alltid varit som mest kreativ på natten. det är något speciellt med att vara uppe lite senare och vara kreativ.
  Vad intressant allt du berättar är. Hade ingen aning om det. Tänk att det är den grå hjärnsubstansen som påverkar så mycket av personligheten. Det är intressant hur mycket av en som är ren fysisk kemi. Verkligen fascinerande. Jag måste säga att jag är glad över att vara en nattuggla. 🙂
  Tack så mycket för den intressanta länken och alla information! 🙂 Det gav mig verkligen många nya insikter. 🙂

  Reply
 2. Persika

  Har varit där, ja! 🙂 Det var mitt första besök faktiskt, både kul och spännande. Jag blev fotad tillsammans med de två legenderna + R2-D2 från Star Wars, vilken upplevelse! Jag köpte en Robbie the Rabbit-docka från spelet Silent Hill-serier. Fanns så mycket som jag ville köpa därifrån, men pengarna hade inte räckt till LOL! Lite för tokmycket folk, och vilken kö! Synd att jag missade dig då :). The Governor från The Walking Dead var kul att se, samt andra gästerna man kände igen också.
  Jag gillar serietidningar och saker som du köpte, själv älskar jag serietidningar, Kalle Anka & CO för det mesta när jag var yngre haha. Jag gillar också monster och stuff. Ska nog dit igen nästa år när jag har planerat bättre, förra var ju rent spontan!

  Reply
  1. missmagicgirl Post author

   Hej Periska!
   Åh, vad kul att du tog foton med dem! 🙂 Sånt är ju verkligen en upplevelse för livet. 🙂
   Åh jag har spelat lite silent hill så jag tror jag vet vilken docka du menar. 🙂
   Ja, gud, ja, jag hade också velat köpa mer. Man blir verkligen hagalen där alltså.
   Åh, jag är totalt serietidningsfixerad. Åh, kalle är ju klassisk hi, hi ^^ Just nu läser jag mest marvel – och DC serier 🙂
   Åh, yay! Monster är bäst!

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.